Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90543 866 66 81
e-mail: nobeltemizlikk@Gmail.Com

Antalya Endüstriyel Dağcılık

Antalya Endüstriyel Dağcılık

Antalya Endüstriyel Dağcılık

Antalya endüstriyel dağcılık tekniği, iskele kullanımını ortadan kaldırarak, profesyonellere dikey alanlarda veya eğimli düzlemlerde gerçekleştirilen daha fazla çeviklik ve hareketlilik sağlayan ayrıcalıklı, farklı bir hizmettir. Her türlü cephe işleri, ekipmanların montajı ve demontajı, yüksekte muayene ve kurtarma, hacimli yüklerin kaldırılması gibi tüm işlemleri içeren Antalya endüstriyel dağcılık siz değerli müşterilerimizin de hizmetinde. Firmamız Liman Temizlikolarak sizlere son derece kaliteli ve profesyonel bir hizmet sunuyoruz.

Türkiye’de yeni yeni popüler olan ve hızla yayılmaya başlayan endüstriyel dağcılık şirketi yapılan işlemlerin daha kolay ve güvenli olmasını sağlamıştır. Liman Temizlik olarak bu alanda hizmet veren en deneyimli şirketlerden biriyiz. Profesyonel ekibimiz ve malzemelerimiz sayesinde riskli bina, inşaat, köprü ve endüstriyel sektör uygulamaları için verimli ve hızlı çözümler oluşturabilmekteyiz.

Antalya Endüstriyel Dağcılık Hizmetleri ile Bina Temizliği

Liman Temizlik firmamız, herhangi bir yükseklikte ki bina cephesinin tüm bakım işlerini gerçekleştirmektedir. Çeşitli binaların çatı ve cephelerinin bakımını ve temizliğini yapıyoruz.

Ev duvarlarına yağmur damlaları sızdığında, yaşam alanlarında rutubet oluşmasına neden olur. Evin duvarları zeminde ve odaların köşelerinde çatırdadığında cereyan hissedebilirsiniz. Bunlar, evin bloklar arası bağlantılarının (dikişlerinin) onarımı veya hatta tüm dış duvarın onarımı hakkında düşünmenin gerekli olduğuna dair işaretlerdir. Aksi takdirde, odada biriken nem, odaların plansız ve maliyetli onarımlarına yol açabilir.

Duvar ıslandığında, ısı daireden dışarıya daha hızlı dağılır ve bu da dairede ısı kaybına neden olur. Kışın ısınma faturalarının artma olasılığı bu nedenle yüksektir ve sonbahar veya ilkbaharda nemin daha yüksek olduğu zamanlarda duvarlarda mantar oluşturarak sizin ve çocuklarınızın sağlığı için risk oluşturabilir. İşte bu yüzden dış cephe ve dış cephe temizliği çok önemlidir. Antalya endüstriyel dağcılık hizmetimiz sayesinde tüm bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.

Antalya Endüstriyel Dağcılık Hizmetleri ile Yapıların Yıkanması

Antalya endüstriyel dağcılık hizmetleri sayesinde ev cephelerini, çatıları, kaldırımları ve çeşitli nesneleri yıkamak için yüksek basınçlı su akışını kullanıyoruz. Kirlerin temizlenmesi için özel çevre dostu temizleyiciler kullanıyoruz.

Liman Temizlik olarak çatılardan, cephelerden, taş yollardan, duvarlardan, anıtlardan küflerin ve yosunların temizlenmesini sağlıyoruz. Tüm yüzeyler için koruma sağlayan ürünler kullanarak profesyonelce temizlik hizmeti veriyoruz. Ayrıca istenmeyen küf ve yosun oluşumunu önlemek için temizlenmiş yüzeyleri özel malzemeler ile kaplıyoruz.

Kışın yoğun kar yağışı nedeniyle yapılar üzerinde kar birikmesi, binaların veya yapılarının çökmesi, orada başka amaçlarla çalışanların sağlıkları ve yaşamları için risk oluşturmaktadır. Hava sıcaklığı değiştikçe çatılarda kardan su ve buz birikerek yükü daha da artırmakta ve binanın yapıları tahrip olmaktadır. Karın rahatsızlık yaratmasını beklemeden Antalya endüstriyel dağcılık hizmetlerinden yararlanılmalı ve oluşabilecek olumsuzların önüne geçilmelidir.

Antalya endüstriyel dağcılık şirketi olarak endüstriyel tesislerde toz temizliği, endüstriyel tesislerin bakımı, apartman merdiven ve asansörlerinin temizliği, bacaların temizliği, ocakların ve katı yakıtlı kazanların temizliği, olukların ve yağmur suyu borularının temizlenmesi gibi bir farklı temizlik hizmetini sizlere sunmaktayız.

Antalya Endüstriyel Dağcılık Hizmetiyle Yapılacak İşlemler

Antalya endüstriyel dağcılık firmasıolarak sizlere her türlü temizlik işinde yardım ediyoruz. Bu hizmetler:

  • Herhangi bir yapının dış cephe işleri
  • Binaların ve yapılarınçatılarının ve derzlerinin sızdırmazlığı
  • Dairelerin dış yalıtımı
  • Antalya endüstriyel dağcılık temizlik şirketleri tarafından yapılan Cam ve pencere temizliği.
  • Antalya endüstriyel dağcılık temizlik firmaları tarafından yapılan Çatıların kar ve buz sarkıtlarından temizlenmesi.
  • Taç ağaçları, budama ve kesme.
  • Büyük boy kargoları bir yüksekliğe kaldırmak
  • Balkon ve çatı tamiri, çatı kaplama işleri
  • Bu işte yeniyseniz, en az karmaşık ve maliyetli hizmete dikkat etmelisiniz, bu da Antalya endüstriyel dağcılık temizlik hizmetlerinden olan cam temizliğidir.

Son zamanlarda, özellikle bireysel apartmanlar olmak üzere yüksek binaların cephelerinin yalıtım ve dekoratif işleme hizmetlerine olan talebi aktif olarak artmaktadır. Müşteriler, faturalardan tasarruf etmek için bu hizmeti sipariş eder ve endüstriyel dağcılık becerilerine ek olarak, ustanın bir inşaatçı ve tesisatçının becerilerine sahip olması gerekecektir.

Antalya Liman Temizlik Şirketi olarak yukarıda bahsettiğimiz hizmetlerden bizleri ilgilendiren temizlik hizmetidir. En az maliyetle bu hizmeti sağlarken endüstriyel dağcılık hizmeti hakkında derin bir araştırma yapmayı da ihmal etmedik.

Endüstriyel Dağcılığın Başarısını Etkileyen Faktörler

Endüstriyel dağcılığın başarısını etkileyen birçok farklı faktör bulunmaktadır. Bunların bazılarına birlikte göz atalım:

  • İşin yapıldığı yükseklik
  • Erişim kolaylığı
  • İklim koşulları
  • Çalışma malzemelerinin kalitesi Antalya endüstriyel dağcılık fiyatı da malzemelerin kalitesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Mesleğin oldukça zengin bir geçmişi var. Bu tür uzmanlara yönelik ilk büyük ihtiyaçlardan biri 1930’ların başında Hoover Barajı’nın (ABD) inşası sırasında ortaya çıktı. Daha sonra, dağ yamaçlarını güçlendirmek için madenciler, dağlardan halatlarla inmek ve gerekli çalışmaları el aletleriyle yapmak zorunda kaldılar. Düşük beceri ve deneyim eksikliği nedeniyle, iş, işçilerin yaşamları için artan bir riskle son derece yavaş gerçekleştirildi. Güvenilir tırmanma ekipmanlarının ve ağır hizmet halatlarının geliştirilmesi ve ortaya çıkmasıyla birlikte, ticari bir teknoloji ve meslek olarak endüstriyel dağcılık, XX yüzyılın 80’lerinde popülerliğini kazandı. Türkiye’de ise son zamanlarda çoğu alanda kullanılmaya başlandı ve son dönemlerde popülerliği arttı.

Firmamız, yıllardan beri temizlik trendlerini, tüm teknolojik gelişmeleri takip etmektedir. Bu sayede endüstriyel dağcılık hizmetini de Antalya iline ilk getiren firmalardan biri olmayı başardık. Bu hizmet sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı sorunsuz bir şekilde karşılayarak sizlerin memnuniyeti sağlamak hedeflerimiz arasındadır.

Call Now ButtonHemen Ara