Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90543 866 66 81
e-mail: nobeltemizlikk@Gmail.Com

Antalya Yangın Sonrası Temizlik

Antalya Yangın Sonrası Temizlik

Antalya Yangın Sonrası Temizlik

Antalya yangın sonrası temizlik şirketi Liman Temizlik olarak uzman afet sonrası ekibimizle ev, ofis ve işyerlerinizin temizliğinizi yapıyoruz. Bizlere iletişim numaralarımızdan 7/24 ulaşarak gerekli tüm desteği talep edebilirsiniz. Mekanın durumuna göre kullanılacak makine ekipman ve ihtiyaç duyulan profesyonel kadro sayısı belirlenir.

Mekânın durumuna göre yangından sonra kötü bir hâl almış olan eviniz, ofisiniz ve işyeriniz eskisinden daha iyi olarak sizlere en iyi şekilde teslim edilir. Antalya Liman Temizlik şirketi olarak siz değerli müşterilerimize büyük bir titizlikle ve özveri ile hizmet vermekteyiz. İs ve kirleri profesyonel ekiplerimiz ile giderirken bir yandan da diğer ekiplerimiz ile yapılması belirlenen periyotları belirleyerek en kısa süre içerisinde yaşam alanlarınızı size teslim ediyoruz.

İsli Ev Nasıl Temizlenir?

Yangın çıkan mekânların zehirlenmelere ve daha başka sorunlara neden olmaması adına hava almasını sağlarız. Zarar gören eşyalar ve malzemeler meskenden bir an önce çıkartırız.Yangından sonra yapılan temizleme işleminde tavandan tabana doğru bir temizleme işlemi yapıyoruz.

Koltuk ve eşyaların temizliğini antibakteriyel kimyasal ürünlerle sağlarız. Perde, battaniye vb. malzemelerin daha ince detaylı yıkanması ve temizliği için bu tür malzemeleri özel yıkama fabrikalarımıza alırız. Yapılacak olan boya badana işlemlerinde en ince titizlikle is koku vb. kalmayacak şekilde uzman arkadaşlarımız tarafından yapılır.

Dekore edilecek bölgeler tespit edilerek o noktalara uzman arkadaşlar çağırırız. İsten arındırılan meskenlerinize uyguladığımız özel kokular İle arındırılmasını sağlıyoruz. Mevcut yangından sonra tüm hasarlı eşyaları onarabildiklerimizi onarıyoruz.Ekiplerimiz detaylı inceleme yaparak işin boyutunu ve zamanını değerlendirmektedir.

Antalya yangın sonrası temizlik alanında işini büyük bir özveri ile yapan firmalardan biriyiz. Tüm Antalya yangin sonrasi temizlik işlerinde siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti sağlamak için buradayız. Bizlere iletişim numaralarımızdan 7/24 ulaşabileceğiniz gibi, web sitelerimizden de bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm referanslarımıza ulaşabilirsiniz.

Yangın sonrasında uzman kadromuz aldığı eğitimleri ile evinizi, işyerinizi ilk gün ki haline çeviriyoruz. Kullandığımız malzemeler meskenlerinizi temizlerken asla insan sağlığına zararlı maddeler yoktur. Tüm malzemelerimiz antibakteriyel olup modern temizlik malzemeleridir. Kullandığımız malzemelerin tüm çevre ve kalite belgeleri mevcut olup bu belgeleri istemeniz halinde siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Yangın Sonrası Temizlik Fiyatları

Liman Temizlikolarak yangın sonrası temizlik nasıl yapılır gibi sorular ile sık sık karşılaşıyoruz. Bu da aslında bu durumun ne kadar sık olduğunun en büyük kanıtıdır. Firma olarak bu konuda sizlere her türlü desteği sağlıyoruz.

Antalya yangin temizlik firması olarak işimizin başında özveri ile çalışmaktayız. Peki, olası yangın durumundan sonra yapacağımız temizlik hizmetine nasıl bir fiyatlandırma biçiyoruz ve ne gibi şartlar sunuyoruz.

  • Meskenin metrekare durumuna göre
  • Meskenin yangın derecesi, yani ne kadar hasar var
  • Meskene kullanılacak malzeme ve ekipmanların süreleri ve kaliteleri
  • Meskene bağlanacak uzman kadromuzdaki ekip sayıları ve işin kaç gün süreceği
  • Yapacağımız temizlik işleminde harcanan mesai
  • Oluşan yangın miktarı
  • Yangın sonrası oluşan hasarların miktarı

Gibi konularında birçok faktör göz önünde bulundurularak fiyat çıkarması yapıyoruz. Bu fiyat çıkarmasını siz değerli müşterimizlerle paylaşarak işi ve fiyatı değerlendirdikten sonra en hızlı şekilde uzman kadro ve ekipmanlarımız İle meskendeki işimize odaklanıyoruz. Antalya yangın sonrası temizlik şirketi olarak işimizi tamamen profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Yaptığımız temizlik sonrasında eviniz, ofisiniz ve işyeriniz eskisinden daha yeni olacak ve sanki böyle bir yangın felaketi ile hiç karşılaşılmamış gibi bir izlenim oluşturuyoruz.

Antalya Yangın Sonrası Temizlik Hizmeti

Yangın sonrası temizlik işi en zor olan işlerden birisidir. Bu zorlu işlerinde üstesindenAntalya yangın sonrası temizlik firması olarak biz Liman Temizlikşirketi geliyoruz. Yangının çıkartmış olduğu duman ve kokuyu evinizden ya da ofisinizden her noktasına kadar büyük bir titizlikle çıkartabiliyoruz. Kullandığımız ürünler sizlere ferah bir koku verecektir.Son teknoloji cihazlar ile ev, ofis, fabrika ya da villanız eski görünümüne kavuşacaktır.

Meskene yapılacak olan bir iki defa ince ve detaylı temizlik sonrasında eviniz eskisinden daha yeni bir hâl alacaktır. Bizler yangından sonra hasar olmuş meskene ilk girerek gerekli tüm işlemleri uzman kadromuz İle sağlayacağız. Antalya yangın temizlik işlerinde Antalya bölgesinde sayılı birkaç firma olduğumuzdan dolayı gurur duyuyor ve işlerinizi bir titizlik ile gerçekleştiriyoruz.

Aldığınız hizmet sonrasında sizleri yine yalnız bırakmıyor ve herhangi bir destekte bir sorun bir aksaklık yaşanmasında bizlere 7/24 ulaşarak destek ekibimizden her türlü konuda yardım alabilir ve istediğinizde destek ekibimizi yanınıza çağırarak profesyonel hizmet alabilirsiniz. Antalya yangın sonrası temizlik işlerinde dünden bugüne her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti veriyoruz. Tek amacımız müşteri memnuniyeti ile çalışmalarımızı sürdürmektir. Oluşan doğal afetlerden biri olan yangın sorununda uzun yıllardır hizmet vererek Liman Temizlik şirketi olarak bugünde varlığımızı devam ettiriyoruz.

Yılların verdiği tecrübe ve deneyimle sizlere profesyonel bir hizmet sunuyoruz. Kullandığımız son teknoloji cihazlar sayesinde evinizde oluşan isli havayı temizliyoruz. Her alanda temizlik yaparak yangından en ufak bir kalıntı bile bırakmıyoruz. Siz de firmamız iletişim kanallarını kullanarak yangın sonrası temizlik için detaylı bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Call Now ButtonHemen Ara