Açılış - Kapanış 7/24
Telefon +90543 866 66 81
e-mail: nobeltemizlikk@Gmail.Com

Alanya Ev Temizliği

Alanya Ev Temizliği

Alanya Ev Temizliği

Alanya ev temizliği sağlayan firmamız güvenilir uzman kadrosu ile Alanya ilçesinin tüm mahallelerinde hizmet vermektedir. Profesyonel ekip çalışmasına uyumlu üstün teknolojik makinalarla temizlik ve titizlikle temizleme yapılması sağlamaktadırlar. Evinizde belirttiğiniz tüm alanları temizleyerek size ferah bir alan oluştururlar.

Evde cam, yer ,dolap ,duvar ve daha fazla istediğiniz tüm bölümler itina ile temizlenir.Alanya ev temizliği hizmeti veren şirketimiz sadece ev temizliği hizmeti sunmamaktadır. Ofis temizliği, inşaat sonrası temizliği, okul temizliği, bina dış cephe cam temizliği, merdiven , koltuk yıkama olarak Alanya merkez ve tüm yakın mahallelerine ulaşabilmektedir.

Alanya Temizlik Firması

Alanya ev temizliği siz müşterilerinin istekleri ve önerileri sayesinde her geçen gün daha fazla kendimizi daha iyiye taşımaktadır. Ekibimizde bulunan elemanlar kendi evlerini temizler gibi titiz şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Grup şekilde veya ikili takım olarak talep edilen eve veya iş yerinin alanına göre adrese gitmektedirler.

Genel olarak ekip halinde çalışan elemanlarımız nadir zamanlarda tek eleman hizmeti de vermektedir. İtina ve özenle ziyaret edilen evlere özel araçlarımızla gidilmektedir. Son teknoloji elektrik süpürgesi yıkama ve cilalama yaparak yüzeyde bulunan tüm kir ve atıkları kısa sürede temizlenmektedir.

Profesyonel şekilde her gün yaşadığınız evinizin istediğiniz anlarda  temizliği her zaman yaptırabilirsiniz. Daimî olarak istediğiniz zamanlarda haftada bir kez veya ayda bir kez Olarak ev temizleme hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Alanya Özel Ev Temizliği

Alanya ev temizliği hizmeti sunan şirketimiz siz müşterilerimizin memnuniyeti için tüm imkanlarını sunmaktadır. Evinizde bulunan oda sayısı veya temizlenecek alana göre fiyat politikası uygulaması uygulanmaktadır. Tüm kurallara uygun şekilde kurumsal firmalar içerisinde bulunmaktayız. Uzun yıllardır yapmakta olduğumuz işimizi severek ve hep daha fazla yeniliklerle mükemmel temizlik firmaları arasındayız.

Hızlı ve titiz şekilde olan çalışmalarımıza her geçen gün daha fazla çalışkan elemanlar ekleyerek kendimizi yeniliyoruz. Her daim yeniliğin ve temizliğin ön planda olduğu bilerek her gün biraz daha iyiye gitmekteyiz.

Ev temizliğinde en önemli kurallardan biri pencereler, kapılar, perdeler gerek görülürse duvarlar, koltuklar ve zemin temizlenerek hoş bir alan bırakılmasıdır. Alanya ev temizliğinde profesyonel yönetimi ile siz Alanya halkının hizmetindeyiz.

Call Now ButtonHemen Ara